هزینه عمل بینی

هزینه عمل بینی
در این مقاله در خصوص هزینه عمل بینی و سایر موارد مرتبط با جراحی که می‌تواند برای فرد متقاضی هزینه مازاد ایجاد کند صحبت شده است تا کسانی که می‌خواهند این جراحی را انجام دهند با آگاهی قبلی از هزینه‌ها و بررسی شرایط فعلی خود برای این جراحی اقدام نمایند.
فاین فیس
فاین فیس

عمل زیبایی بینی یکی از رایج‌ترین جراحی‌های پلاستیک است که در ایران نیز در بین اقشار مختلف جامعه اعم از مرد و زن رواج بسیاری پیدا کرده است. با توجه به این که بینی در مرکز صورت قرار می‌گیرد، عدم تناسب آن با سایر اجزای صورت بر زیبایی تاثیر منفی بسیاری می‌گذارد. در نژاد ایرانی غالبا اندازه بینی به نسبت سایر اجزای صورت بزرگ‌تر است و به همین خاطر اکثر پسران و دخترانی که سن بلوغ را پشت سر می‌گذارند تمایل به انجام این جراحی دارند. اما موضوعی که در اینجا مطرح می‌شود هزینه عمل بینی است که ممکن است مانعی برای انجام جراحی آن‌ها باشد.
در این مقاله در خصوص هزینه عمل بینی و سایر موارد مرتبط با جراحی که می‌تواند برای فرد متقاضی هزینه مازاد ایجاد کند صحبت شده است تا کسانی که می‌خواهند این جراحی را انجام دهند با آگاهی قبلی از هزینه‌ها و بررسی شرایط فعلی خود برای این جراحی اقدام نمایند. همچنین یکی دیگر از سوالات اصلی متقاضیان عمل بینی این است که آیا بیمه هزینه عمل بینی را تقبل می‌کند؟ در خصوص این سوال نیز در ادامه صحبت خواهد شد.

هزینه‌های قبل از عمل بینی 

آزمایش:

بخشی از هزینه‌های قبل از عمل مربوط به هزینه آزمایش‌های لازم است که با توجه به شرایط و سابقه پزشکی متقاضی می‌تواند متفاوت باشد. یکی از آزمایش‌هایی که برای همه افراد تجویز می‌شود آزمایش خون است که به منظور سنجش میزان هموگلوبین خون تجویز می‌شود. یکی دیگر از آزمایش‌های قبل از عمل الکتروکاردیگرافی قلب است که به افراد بالای 40 سال توصیه می‌شود تا از سلامت قلب آن‌ها اطمینان حاصل شود. برای کسانی که بیماری‌های تنفسی دارند نیز ممکن است عکس برداری از بینی یا ریه تجویز شود.

عکس آتلیه:

قبل از عمل بینی لازم است که از چهره و بینی متقاضی از زوایای مختلف عکس گرفته شود. در صورتی که متقاضی بخواهد که چهره بعد از عمل خود را به شکل سه بعدی ببیند، لازم است که قبل از عمل از چهره او عکس برداری سه بعدی انجام شود تا در جلسه مشاوره، پزشک با استفاده از نرم افزارهای خاص تغییرات قابل انجام در حین جراحی را به صورت مجازی بر طراحی سه بعدی او انجام دهد.

دکتر عمل بینی

قالب کنترلی:

به منظور بالا بردن دقت جراحی بر اساس طراحی سه بعدی انجام شده قالب‌های کنترلی مختص متقاضی توسط پرینترهای سه بعدی ساخته می‌شود. دکتر عمل بینی با استفاده از این قالب‌ها در مرحله از جراحی می‌تواند درستی تغییرات اعمال شده را بررسی کند. لازم به ذکر است که تا زمانی که بینی متقاضی به طور کامل با قالب کنترلی تطبیق پیدا نکند، جراحی تمام نمی‌شود.

هزینه عمل بینی

فاکتورهای مختلفی هزینه عمل بینی را تعیین می‌کنند که از جمله آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مهارت جراح:

هر پزشک با توجه به مهارت و سابقه خود هزینه متفاوتی برای عمل بینی در نظر می‌گیرد که غالبا از 2 تا 20 میلیون متفاوت است. البته بالا بودن دستمزد یک جراح به معنی خوب بودن کار او نیست و عملکرد یک جراح باید بر اساس نمونه‌کارهای او بررسی شود. از طرف دیگر اگر یک جراح هزینه کمی برای عمل بینی دریافت کند نشان دهنده ضعیف بودن کار او نیست.

نوع بینی و میزان تغییرات:

نوع بینی در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد. برخی افراد بینی گوشتی و بعضی دیگر بینی استخوانی دارند. بینی گوشتی به بینی گفته می‌شود که بافت پوست ضخیم و ساختار غضروف ضعیفی دارد. از طرف دیگر بینی استخوانی بافت پوستش نازک است و ساختار غضروفی قوی دارد که غالبا به شکل برآمدگی و قوز تظاهر پیدا می‌کند.
در عمل بینی گوشتی لازم است که بافت غضروفی بینی تقویت شود و از آن جایی که بافت پوست ضخیم است، به سختی بر بینی جدید کشیده می‌شود. در نتیجه عمل بینی گوشتی نیاز به مهارت بیشتری دارد و هزینه آن اندکی بالاتر از عمل بینی استخوانی است.
همچنین در صورتی که فرد مشکلات تنفسی نظیر انحراف و پولیپ نیز داشته باشد و بخواهد در حین عمل برطرف شوند، هزینه جراحی بینی بیشتر می‌شود. علاوه بر آن با توجه به سخت‌تر بودن عمل بینی ترمیمی هزینه آن بالاتر از هزینه عمل بینی برای بار اول است. 

هزینه کلینیک و بیمارستان:

هر چقدر که امکانات و خدمات یک کلینیک و بیمارستان بیشتر باشد، هزینه‌های مربوط به آن بالاتر خواهد بود. مراکز جراحی که در شهرستان‌های بزرگ و در قسمت بالاشهر هستند، غالبا هزینه بیشتری برای جراحی بینی دریافت می‌کنند.
مراقبت عمل بینی

هزینه‌های بعد از عمل بینی

هزینه‌های بعد از عمل بیشتر شامل هزینه مربوط به تغذیه مناسب است. در روزهای اول بعد از جراحی بینی از مصرف مواد غذایی سفت که نیاز به جویدن زیاد دارد لازم است که اجتناب شود. همچنین به منظور کاهش ورم و کبودی پیشنهاد می‌شود که آب میوه‌های طبیعی و میوه‌هایی نظیر آناناس و پاپایا مصرف شود.

پرداخت هزینه عمل بینی توسط بیمه 

بیمه‌های درمانی هزینه مربوط به عمل بینی به منظور اصلاح مشکلات ظاهری بینی را پرداخت نمی‌کنند. اما در صورتی که بیمار مشکلات تنفسی داشته باشد و پزشک مربوطه تایید کند، شرکت بیمه درصدی از هزینه عمل بینی را به منظور اصلاح مشکلات تنفسی پرداخت می‌کند که میزان آن برای بیمه‌های مختلف، متفاوت است. مواردی که در این نوع عمل جراحی اصلاح می‌شود شامل موارد زیر است:

انحراف بینی:

انحراف بینی عارضه‌ای است که بر اثر انحراف تیغه بینی ایجاد می‌شود. تیغه بینی حفره بینی را به دو قسمت تقسیم می‌کند. در صورتی که این تیغه منحرف شود، یک حفره بینی بزرگ‌تر از حفره دیگر می‌شود که در نتیجه آن مشکلات تنفسی برای فرد ایجاد می‌شود.

پولیپ بینی:

تورم مخاط بینی سبب ایجاد زائده‌ای اشکی شکل می‌شود که به آن پولیپ می‌گویند. پولیپ بینی توده‌ای غیر سرطانی است که ممکن است راه تنفسی را مسدود کند. در صورتی که پولیپ با دارو درمان نشود، با انجام جراحی درمان می‌شود.

شکستگی استخوان بینی:

استخوان بینی نیز مانند سایر استخوان‌های بدن ممکن است شکسته شود و اگر بلافاصله درمان نشود ممکن است به صورت اشتباه جوش بخورد و تورم ناشی از آن راه تنفسی را مسدود کند.

بزرگی شاخک‌های بینی:

شاخک‌های بینی در دو طرف بینی قرار دارند و بر آن‌ها میلیون‌ها مژه قرار گرفته است. وظیفه این شاخک‌ها تصفیه هوای تنفسی از عفونت و آلرژن‌ها است. اندازه شاخک‌های بینی بر اثر عفونت و یا سرماخوردگی ممکن است تغییر کند. در صورتی که بزرگی شاخک‌‌ها سبب بروز مشکلات تنفسی شود، می‌توان آن‌ها را با جراحی کوچک‌تر کرد.