دلایل و عوامل ریزش ابرو

چرا موی ابروها شروع به ریزش می کند؟

ریزش ابرو معضلی برای خانم ها و آقایان است که برخی دست به تتو ابرو و یا کاشت ابرو میزنند که منجر به هزینه های کاشت و ترمیم ابرو برای تغییر حالت چهره و پر کردن ابروهای ریخته شده ی خود، می شوند. ریزش مو و ابرو دلایل مختلفی دارد که همراه با درمان هر یک از آن ها، در اختیارتان قرار می دهیم.

فاین فیس
فاین فیس

علت اصلی کم پشت شدن ابرو

ریزش ابرو از بزرگترین مشکلات برای اغلب ایرانیان است که به دلیل ژنتیک، مواجه شدن با بیماری می باشد که راه حل های مختلفی برای درمان هر یک از آن ها وجود دارد. البته اولویت متقاضیان برای درمان کم پشت شدن ابروها خود، مراجعه به بهترین کلینیک کاشت ابرو در تهران، است. جای خالی ابروهای ریخته شده ی خود را می توانید با کاشت ابرو از طریق پیوند موهای طبیعی خود، جایگزین نمایید و یک ابروی طبیعی با ماندگاری بالا داشته باشید.

دلایل ریزش ابرو در خانم ها و آقایان

درمان ریزش ابرو

  • آلوپسی آره اتا Alopecia Areata

آلوپسی آره اتا یک بیماری خود ایمنی است که سیستم ایمنی بدن اشتباهی بخشی از بدن را به عنوان دشمن تشخیص داده و به آن حمله می کند. این بیماری فولیکول های مو را هدف قرار می دهد، به همین دلیل رشد مو و ابرو را کند یا تولید آن را متوقف می کند.

  • کمبود مواد مغذی

برای عملکرد صحیح بدن انسان به مواد مغذی از جمله منابع انرژی (کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها)، آمینو اسیدها و اسید های چرب، ویتامین ها و مواد معدنی نیاز دارد. برخی از این مواد مغذی بر روی رشد مو و حفظ آن تأثیر می گذارند، بنابراین کمبود هر یک از آنها می تواند باعث ریزش ابرو شود. به عنوان مثال کمبود ویتامین A یا روی می تواند رشد سلولی را کند کرده و مانع از تولید چربی پوست شود یا کمبود ویتامین های D و B نیز باعث ریزش مو و ابرو شود.

  • اگزما

اگزما نوعی بیماری التهابی پوستی است که باعث خارش، قرمزی و سوزش می شود، این بیماری توسط برانگیخته شدن بیش از حد سیستم ایمنی ایجاد می شود. از آنجایی که فولیکول های مو داخل پوست می باشند، اگزما ممکن است در رشد مو دخالت کرده و باعث ریزش ابرو ها شود.

  • پسوریازیس Psoriasis

پسوریازیس نوعی اختلال خود ایمنی است که باعث تکثیر سریع سلول های پوستی و ایجاد لکه های قرمز و زبر می شود. این بیماری به طور مستقیم باعث ریزش ابرو نخواهد شد، اما اگر این بیماری در اطراف ناحیه ابرو باشد، ممکن است التهاب ایجاد شود که در صورت خارش زیاد، و در نهایت رشد فولیکول های مو مسدود و متوقف شده و موجب ریزش ابرو می شود.

  • درماتیت تماسی Contact Dermatitis

درماتیت تماسی در اثر تماس با یک ماده آلرژن یا یک ماده تحریک کننده سمی ایجاد می شود که باعث خارش یا سوزش شده و اگر قسمتی در نزدیکی ابروها آسیب دیده باشد، ممکن است رشد مو در نتیجه التهاب متوقف شود.

  • درماتیت سبورئیک Seborrheic Dermatitis

درماتیت سبورئیک معمولاً یک بیماری مداوم می باشد، دانشمندان معتقدند که این بیماری ناشی از قارچ یا تولید بیش از حد روغن در پوست است. درماتیت سبورئیک حتی باعث ایجاد شوره سر می شود.

  • وجود کرم حلقه ای

کرم حلقوی نوعی قارچ است که باعث ایجاد لکه های قرمز، خارش، برامدگی و تاول در پوست می شود؛ وقتی این لکه ها روی ابرو ظاهر می شوند باعث ریزش ابرو شده و یک لکه طاس باقی می گذارند.

  • استرس و اضطراب

استرس و اضطراب بیش از حد می‌تواند باعث تغییرات فیزیولوژیکی شود، از جمله کاهش اکسیژن رسانی به فولیکول‌های مو. بنابراین استرس را می‌توان عامل ریزش ابرو عصبی معرفی کرد.

  • بارداری و زایمان

بارداری و زایمان می‌تواند هورمون‌ها و سایر جنبه‌های بیوشیمی بدن شما را به یک چرخه ناقص تبدیل کند. البته باید اشاره کنیم ریزش ابرو در بارداری چندان شایع نیست.

  • استفاده بیش از حد از محصولات آرایشی

برداشتن بیش از حد ابروها آسیب جزئی ایجاد می‌کند و در نهایت ممکن است رشد مو در آن نقطه متوقف شود. آرایش غلیظ و روش‌های زیبایی در مراکز نامعتبر می‌تواند باعث ریزش ابرو بعد از هاشور شود.

جهت اطلاع از دلایل و عوامل ریزش ابرو به همراه درمان آن، با سایت فاین فیس همراه باشید.

چگونه علت ریزش ابرو را تشخیص دهیم؟

اگر احساس کردید که ابروهایتان دچار ریزش شده اند در اولین فرصت به پزشک و متخصص پوست و مو مراجعه نمایید. متخصصان این زمینه ابتدا به شما پیشنهاد تست و آزمایش های لازم را می دهند تا منشاء اصلی ریزش ابروی شما عزیزان را پیدا کنند و سپس راه های درمانشان را در اختیارتان قرار دهند.

آیا قرص مناسب برای درمان ریزش ابرو وجود دارد؟

ما به شما بهترین قرص درمان کاش و ریزش ابرو را به شما معرفی خواهیم کرد.

  1. ماینوکسیدیل یک داروی بدون نسخه و واسطه هورمونی و موضعی است که برای ریزش ابرو مردان و زنان و همچنین ریزش ابرو در کودکان تجویز می‌شود. این دارو می‌تواند رشد هورمونی متوقف شده را طی چندین ماه بازیابی کند.
  2. کورتیکواستروئیدها به‌صورت موضعی، تزریقی یا قرصی می‌توانند برای درمان آلوپسی آره آتا، اگزما، درماتیت یا پسوریازیس با کاهش التهاب و پاسخ ایمنی مورد استفاده قرار گیرند.
  3. طب سوزنی ممکن است برای تسکین آلوپسی آره آتا مفید باشد. این درمان احتمالا با کاهش حملات به پیازچه فولیکول مو و تحریک گردش خون عمل می‌کند.
  4. روغن کرچک یک درمان خانگی طولانی مدت برای رشد مو بوده و ممکن است فولیکول‌های مو را با اثر بر هورمون‌های خاصی تحریک کند.
  5. مکمل‌های غذایی با داشتن آنتی اکسیدان‌ها، اسیدهای چرب امگا ۳ و اسیدهای چرب امگا ۶ در برابر ریزش مو در زنان و ریزش ابرو در نوجوانی موثر هستند.

راه های درمان ریزش ابرو

  • کاشت ابرو

ترمیم و کاشت ابرو روشی برای درمان ریزش موهای ابرو شبیه جایگزینی موهای سر هستند. این روش‌ها شامل برداشتن بخشی از پوست از محلی با موهای فراوان و پیوند فولیکول‌های مو به ناحیه ابروهای ریخته‌شده می‌شوند.

  • درمان ریزش ابرو با فیبروز

فیبروز میکروبلیدینگ یک راهکار زیبایی مدرن برای کشیدن ابرو به‌صورت دستی (با استفاده از میکروبلیدینگ) است. فیبروز ابرو امروزه به یکی از محبوب‌ترین درمان‌های زیبایی تبدیل شده است، چون مزایای زیادی برای علاقه‌مندان به آن دارد.

  • روان درمانی

کاهش ریزش ابرو ناشی از اختلالات روانی است، اختلالاتی مانند استرس مزمن، اضطراب یا تریکوتیلومانیا. در این شرایط ابتدا باید مشکل روانی را برطرف کرد. اگر پزشک تشخیص دهد که علت ریزش ابرو یا کلا ریزش موی شما مشکلی روحی یا روانی است، بهترین اقدام این است که با یک روانشناس مشورت کنید و درمان توصیه‌شده را شروع کنید.

  • میکروبلیدینگ ابرو

این گزینه چندان ارتباطی با درمان ندارد، اما راه چاره‌ی بدی نیست. میکروبلیدینگ یا دیگر روش‌های ترمیم ابرو باعث رشد مجدد مو نمی‌شود، اما می‌تواند ظاهری پرتر به ابروها بدهد.


  • برای پیشگیری از ریزش موهای ابرو چه کاری انجام دهیم؟

    جهت پیشگیری از ریزش ابروها مقدار زیادی پروتئین بدون چربی، میوه‌ها و سبزیجات مصرف کنید.

  • راه های درمان ریزش ابرو چیست؟

    برای درمان ریزش ابرو می توانید برای کاشت ابرو، فیبروز، مراجعه به پزشک اقدام نمایید.

  • کمبود کدام یک از ویتامین ها باعث ریزش ابرو می شود؟

    کمبود ویتامین هایی اعم از منبع بیوتین، ویتامین C، آهن، ویتامین‌های E، B12 و D، سیستئین، اسیدهای چرب امگا ۳ باعث ریزش ابروم می شود.