نکات مهم قبل از کاشت مو

قبل از کاشت مو به چه نکاتی توجه کنیم؟توصیه های مهم قبل از کاشت مو
رعایت کردن نکاتی قبل از کاشت مو باعث میشود که فرد متقاضی کاشت مو از نتیجه ی کاشت مو راضی باشد و در فرآیند کاشت مشکلی برایش پیش نیاید..
فاین فیس
فاین فیس

نکات مهم قبل از کاشت مو

همان طور که می دانید پروسه ی کاشت مو برای شخص بسیار مهم است.از انتخاب بهترین کلینیک  کاشت مو گرفته تا رعایت نکات قبل  و بعد از کاشت مو همگی بسیار مهم هستند چرا که رعایت نکردن موارد گفته شده نه تنها باعث به هدر رفتن پول و زمان شخص می شود بلکه باعث می شود که فرد از کاشت مو نتیجه ی مطلوب را کسب ننماید.

زمانی که تحقیقات لازم را به عمل آوردید و کلینیک مورد نظر برای انجام کاشت مو را انتخاب کردید و مشاوره های لازم را جهت انجام بهترین روش کاشت مو دریافت نمودید، زمان آن رسیده است که پس از تعیین وقت عمل، خود را برای روز مشخص شده برای کاشت مو آماده کنید.

در کلینیک های کاشت مو، پزشک فرد را معاینه کرده و پس از بررسی ها و یا آزمایش های اولیه، دلایل ریزش موی ابرو و یا ریزش موهای سر را ارزیابی و بهترین روش مقابله با این مشکل - که معمولا کاشت مو است - را به وی معرفی می کند. اما پیش از کاشت مو، فرد داوطلب باید اقدامات خاصی را انجام دهد تا بدن و پوست سر را آماده کند. به این ترتیب کاشت مو، بهتر جواب خواهد داد و برای فرد در زمان انجام این عمل و بعد از آن مشکلی پیش نخواهد آمد.اما در اینجا ده نکته ای که باید پیش از کاشت مو  در نظر بگیرید را به دقت به اتفاق بررسی می کنیم.توجه به این نکات تاثیر بسیار زیادی در نتیجه نهایی و حفظ سلامت و رضایت شما خواهد داشت.

بررسی اینکه آیا اصلا به کاشت مو نیاز دارید؟

موارد مهم قبل از کاشت موی سر

اینکه آیا شما واقعا به کاشت مو نیاز دارید یا نه، مسئله ای است که البته تشخیص آن به پزشک و متخصص کاشت مو بستگی دارد. معمولا برای بیشتر افرادی که دچار کم پشت شدن مو و یا طاسی موی سر به صورت ارثی شده اند، روش های کاشت مو تجویز می شود. به ویژه کاشت مو به روش Sut که جدیدترین و بهترین روش است. در مواردی که فرد به اندازه کافی هنوز مو بر سر دارد و ریزش مو شدید نشده و یا سن و سالش مناسب است، از روش هایی مانند روش prp و یا مزوتراپی می توان استفاده کرد که البته مجددا تاکید می کنیم تشخیص اینکه کدام تکنیک و روش مناسب است بر عهده پزشک است نه خود فرد. 

بررسی دلایل ریزش مو

دلایل زیادی برای ریزش مو وجود دارد ولی در بسیاری از مردان، دلیل ریزش مو و طاسی سر، ارثی و یا داشتن تغذیه نامناسب، استرس و فشارهای روحی به آنهاست. لذا در این زمینه باید فرد موارد تعیین کننده و مهم در این زمینه را با مشورت پزشک در نظر بگیرد.

توجه به سن مناسب برای کاشت مو

کاشت مو سن خاص خود را دارد و معمولا در سنین زیر 23 سال، انجام این عمل توصیه نمی شود و اغلب صورت نمی گیرد. مسئله دیگر در زمینه سن داوطلبان کاشت مو این است که چگونه بر روی طرح موهای کاشته شده تاثیر می گذارد. ممکن است افرادی که سن بالایی داشته باشند، پس از عمل همچنان در نواحی دیگر سر دچار ریزش باشند هر چند که این مسئله معمولا کمتر پیش می آید اما بهر حال متخصصین کاشت مو باید این مسئله حیاتی را هنگام طراحی فرم موهایی که قرار است کاشته شوند را در نظر بگیرند. 

جایگزین های کاشت مو

از روش های درمان ریزش مو، می توان به ترمیم مو به روش HRT و استفاده از پکیج تقویتی PRP ، مزوتراپی، ویتامین درمانی و لیزرتراپی استفاده کرد توجه داشته باشید استفاده از داروهایی همانند ماینوکسیدیل به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا در طولانی مدت با قطع مصرف این داروها، مجددا ریزش موها شروع می شود. بنابراین باز هم نظر پزشک متخصص و اینکه کدام درمان برای ریزش فعلی موهای شما بهتر است، مهم است.

تحقیق درباره هزینه کاشت مو

بسیاری از داوطلبان درباره قیمت کاشت مو، تحقیق می کنند و برخی از آنها متاسفانه فقط به دنبال جایی هستند که با کمترین هزینه کاشت مو بتوان در آنجا از این خدمات استفاده کنند. در صورتی که باید توجه داشته باشید که ممکن است برای یک کاشت مو، تعدادی زیادی از پرسنل آن کلینیک شامل تکنیسین ها و پرستاران، گاهی حتی بیش از 10 نفر مشغول کار بر روی سر آن فرد شوند تا به بهترین نحو ممکن، عمل کاشت مو صورت بگیرد. علاوه بر این مسئله، تجهیزات و دستگاه های بکار رفته در عمل کاشت مو و همچنین هزینه های جانبی آنها را هم به این لیست اضافه کنید. حال متوجه خواهید شد که چرا این گونه عمل ها وقتی در بهترین مرکز کاشت مو انجام شوند، هزینه ها چندان پایین نیست. اما در عوض نتایج ماندگار و با دوام آنها در دراز مدت مسلما ارزش آنرا دارد و می تواند شما و سایر افرادی که به آن کلینیک و متخصص مراجعه کرده اید را راضی نگه دارد.

تحقیق در مورد میزان مهارت و تجربه تیم درمانی و پزشکی کاشت مو

نکات قبل از کاشت مو

موفقیت عمل تا حد زیادی بستگی به تجربه و میزان مهارت تیم پزشکی کاشت مو دارد. مسائل مختلفی در این میان اهمیت دارد، از جمله میزان راحتی بیماران و دستورالعمل های دقیقی که پیش و یا بعد از پیوند مو به آنها داده می شود، تکنیک های جداسازی گرفت ها و فولیکول مو و سپس شیوه صحیح کاشت آنها در این زمینه اهمیت دارند.

 دقت در انتخاب روش کاشت مو

اینکه از کدام تکنیک کاشت مو برای درمان طاسی سر و یا متوقف کردن ریزش موها استفاده شود، مهم است. قبلا روش هایی مانند کاشت مو به روش FUT و کاشت مو به روش FIT مورد استفاده قرار می گرفتند که تنها تفاوت آنها نوع برداشت گرفت های مو از ناحیه اهدا کننده (معمولا در پشت سر) بود. این تکنیک ها امروزه قدیمی شده اند و هر یک عوارض زیادی بعد از عمل داشتند از جمله نیاز به استراحت طولانی، خونریزی، جای زخم و بخیه، تورم و پانسمان طولانی، مراجعات مکرر و عدم امکان شستشوی موها تا چند روز و غیره... در حال حاضر روش کاشت مو SUT و کاشت مو FUE بهترین و جدیدترین روش های کاشت مو در دنیا محسوب می شوند که به صورت انحصاری و برای اولین بار توسط کلینیک موی رنسانس وارد ایران گردید.

مصرف سیگار ؛ قلیان و مشروبات الکلی قبل از کاشت مو

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که عادت به مصرف سیگار و دخانیات دارید باید این نکته را در نظر داشته باشید که نیکوتین و سایر مواد شیمیایی موجود در سیگار بر روی گردش خون شما تاثیر گذاشته و موجب افزایش خونریزی و کاهش خون رسانی به موهای کاشته شده می شود. همچنین مصرف سیگار به دلیل وجود نیکوتین باعث تشکیل لخته های خون و کم کردن میزان گردش خون در پوست سر می شود. گاز دی اکسید کربن باعث می شود اکسیژن رسانی در خون با اختلال مواجه شود و این گاز در دود سیگار موجود است.

همه این عوامل باعث کند شدن روند بهبودی شما می شود، حتی ممکن است خطر بروز عفونت را نیز تشدید کنند. لذا از یک ماه قبل از اقدام به کاشت مو از مصرف سیگار، قلیان و پیپ جدا خودداری فرمائید.

مصرف داروها قبل از کاشت مو

دارو های ضد انعقاد خون مانند وارفارین و هپارین 

کاشت مو طبیعی با مقداری خونریزی همراه است علاوه بر آن پس از پیوند موها باید خون رسانی به موهای کاشته شده به بهترین نحو ممکن صورت پذیرد. از آنجایی که مصرف این دارو ها باعث ایجاد اختلال در این امر می شود، لذا اگر احیانا از سری داروهایی که موجب رقیق شدن خون می شوند استفاده می کنید حتما پزشک معالج خود را در جریان این امر بگذارید. عوارض احتمالی این نوع داروها حتی ممکن است موجب اشتباه در تصمیم گیری راجع به نوع روش کاشت موی شما شود.

داروهای بازدارنده ریزش مو مانند ماینوکسیدول 

یکی از تاثیرات این دارو بازتر شدن حفره ای است که تارهای مو از آنجا رشد می کنند. این امر ممکن است هنگام برداشت یا کاشت گرافت ها ایجاد مشکل نماید. لذا طبق توصیه پزشکان مصرف این دارو باید قبل از عمل قطع شود . استفاده مجدد از این نوع داروها بعد از عمل با تجویز و تشخیص پزشک معالج شما بلامانع است.

داروهای مسکن و خواب آور 

مصرف داروهایی مانند آنتی هیستامین ها ، استامینفون ها ، تیوریدازین ، کلرپرومازین ، آلپرازولام ، تری فلئوپرازین و … را با پزشک خود در میان بگذارید .

داروهای ضد التهاب 

مصرف این قبیل دارو ها مانند اکسدرین (آکسار) ، تریامسینولون موضعی ، مفنامیک اسید ، مسالامین و …. را نیز با پزشک خود مطرح نمایید .
از یک روز قبل از عمل کاشت مو از مصرف دارو های مسکن و ضد التهاب غیر استروئیدی شامل بروفن (Advil) ایندومتاسین ، دیکلوفناک ، ناپروکسن ، پیروکسیکام و نظیر آنها خودداری نموده و مصرف آنها را قطع نمایید.
در صورتی که بیماری خاصی دارید یا داروهایی خاص را مرتب مصرف می کنید، خواهشمندیم این مسئله را در اولین جلسه مشاوره کاشت موی خود حتما مطرح نمایید. در برخی از مواقع لازم است از پزشک معالج خود برگه ای مبنی بر بلامانع بودن انجام کاشت مو در حین مصرف این دارو همراه خود داشته باشید و به کلینیک خانه سفید ارائه دهید.
اولین نوبت آنتی بیوتیک تجویز شده توسط پزشک خود را حداکثر یک ساعت قبل از حرکت به سمت کلینیک خانه سفید به همراه صبحانه یا نهار میل نمائید.
به این نکته توجه داشته باشید که مصرف برخی داروها تداخل شدید با انجام عمل کاشت مو دارد. لذا مصرف هرگونه دارویی را با پزشک مشاور خود مطرح کنید.

استفاده از انواع مکمل های غذایی یا دارویی
 

استفاده از انواع ویتامین ها مانند ویتامین E ، D و … ؛ استفاده از آسپرین و یا داروهایی که آسپرین دارند ؛ استفاده از داروهای بدنسازی مانند کراتین ، گینر و … ؛ ترکیبات گیاهی مانند چای سبز ، گل گاو زبان و …. ، باید با پزشک در میان گذاشته شود.

سابقه پزشکی

بهتر است در روز مشاوره پرونده پزشکی خود را همراه داشته و پزشک خود را از سابقه بیماری های خاص ، دیابت ، صرع ، غش ، تشنج و … مطلع سازید . همچنین باید سابقه ریزش موی ارثی در خانواده مورد بررسی قرار گیرد .

بیماری های هورمونی ( مخصوصا بانوان)

به یاد داشته باشید در جلسه مشاوره باید بیماری های هورمونی شما بررسی شود ، اینکار باید توسط پزشک متخصص انجام شود چرا که یکی از عوامل ریزش مو تاثیر هورمون ها بر فولیکول مو می باشد و اگر این مشکل قبل از عمل پیوند برطرف نگردد قطعا نتیجه دلخواه بدست نمی آید.

کوتاه و رنگ کردن موها قبل از کاشت مو

افرادی که برای پوشاندن موهای سفید خود اقدام به رنگ کردن آن ها می کنند، از سه روز قبل از انجام کاشت مو انجام این کار را متوقف نمایند. این کار باعث می شود تشخیص موهای سفید توسط پزشک جراح شما راحت تر صورت پذیرد. از سه روز قبل از عمل نیز هر روز موی خود را بشوئید تا کاملا مطمئن شوید که روز عمل کاشت مو هیچ رنگی روی پوست سر شما باقی نمانده است.البته اگر بیشتر موهای شما در نواحی بانک مو سفید است شب قبل از عمل موهای خود را رنگ کنید و بعد از تاثیر گذاری رنگ آن قسمت را کامل شستشو دهید.در مورد چگونگی کوتاه نمودن موها بسته به روش انجام عمل و منطقه مورد نظر اطلاعات لازم به شما داده خواهد شد.

پرهیز غذایی

بهتر است از هنگامی که تصمیم به کاشت موی طبیعی می گیرید (و یا حداقل دو هفته پیش از عمل جراحی)،نکات مهم کاشت مو را درنظر بگیرید تغییراتی را در رژیم غذایی خود اعمال کنید. اگر رژیم لاغری داشتید توصیه می شود برای مدتی آن را کنار بگذارید، چرا که تغییر سوخت و ساز طبیعی بدن می تواند پس از عمل کاشت مو تأثیر منفی در ترمیم و بهبود آن بگذارد. البته پرخوری و زیاده روی در غذا خوردن نیز به هیچ وجه توصیه نمی شود.

سعی کنید ۲۴ ساعت قبل از عمل جراحی، از خوردن مواد غذایی زیر اجتناب نمایید؛ انار یا زرشک و نیز عصاره های آن، گوشت قرمز و دل و جگر. به جای آن بهتر است از مواد غذایی حاوی مقادیر مناسب کربوهیدرات، قند و نیز پروتئین استفاده کنید.